top of page

Familieleir

Hva er Familieleir?

Dette er en leir for familier med barn i alderen 9-14 år. Er dere nysgjerrige på norsk friluftsliv? Her bor dere i lavvo (sametelt/ inianertelt) i 5 dager. Dere lager alle måltider ute på stormkjøkken. Det blir mye kvalitetstid for familien med fisking, kajakkpadling, kanopadling, fisking, bading, du kan ligge i hengekøye, lære å tenne bål, bruke kart og kompass. på kvelden sitter vi rundt leirbålet som ekte villmarkinger!

I løpet av uke vil dere lære hva det norske friluftslivet har å by på for hele familien. I Norge har vi en allemannsrett som du lærer mer om på denne leiren.

Informasjon og påmelding

Friluftsskolen går i uke 33, altså 14.-17. august, og oppmøte vil bli fra kl. 08:30 til kl. 15:30 disse dagene. Deltakere må huske å kle seg etter værforholdene.

Pris per deltaker er kr 700,-.

Utstyr

Leirutstyr

Lavvoer, stormkjøkken, fiskeutstyr og alt aktivitetsutstyr har vi på leiren. Du kommer til ferdig oppslått lavvo

Personlig utstyr

Dersom du trenger å låne personlig utstyr kan vi være behjelpelig med å skaffe dette fra Frilager Bergen og Omegn. Hos Frilager kan du låne Sekk, sovepose, lakenpose, liggeunderlag, spisesett, langt ullundertøy, jakke, bukse, sko, sokker, buff, varm genser.

.

Fyll ut skjema under. Vi kan ikke garantere at vi har utstyr til alle, men prøver etter beste evne

bottom of page