top of page

Friluftsfersking

Er du en Friluftsfersking?

Vi har laget en helgeleir for deg som har minoritetsbakgrunn og lite eller ingen kompetanse på det norske friliuftslivet.

Her kan du og din familie delta og lære litt om hva som skal til for å klare seg ute en natt i norsk natur. Vi bor i lavvo, lager mat på stormkjøkken og lærer noen grunnleggende teknikker for å klare oss ute i naturen på våren, sommerstid og tidlig høst. 

Informasjon og påmelding

Leiren er gratis og du kan delta på en av helgene. Gå til påmeldingen under og registrer deg og din familie. Dersom det er ledige plasser til dere, vil dere få en bekreftende epost i løpet av en dag eller to.

Helgekursene arrangeres enten 9.-10. juni eller...

Vi besørger mat og transport. I bekreftelsen for påmeldingen finner du informasjon om hvor dere skal møte på lørdagen, hva dere trenger å ha med og annen nyttig info. Dersom dere trenger å låne utstyr fra oss, sjekk lenger ned på siden og fyll ut skjema der så hjelper vi gjerne med utstyr som kan lånes også.

Er du nysgjerrig kan du se på de andre fanene "Hjem", "Aktiviteter" og "Nyttig for deltakerne"

Utstyr

Leirutstyr

Lavvoer, stormkjøkken, fiskeutstyr og alt aktivitetsutstyr har vi på leiren. Du kommer til ferdig oppslått lavvo

Personlig utstyr

Dersom du trenger å låne personlig utstyr kan vi være behjelpelig med å skaffe dette fra Frilager Bergen og Omegn. Hos Frilager kan du låne Sekk, sovepose, lakenpose, liggeunderlag, spisesett, langt ullundertøy, jakke, bukse, sko, sokker, buff, varm genser.

.

Fyll ut skjema under. Vi kan ikke garantere at vi har utstyr til alle, men prøver etter beste evne

bottom of page